Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konec sezóny 2022/2023

V sobotu jsme odehrály utkání s hráčkami z Přeštic. I přes výborný začátek končila první polovina výsledkem 11:12 pro tým z Přeštic. Ani v druhém poločase se nám nepodařilo obrátit skóre a výsledek končil nepříznivě pro HK Hlinsko 19:25.

 

V neděli jsme odehrály utkání s Tymákovem, které nebylo o moc úspěšnější. V prvním poločase jsme prohrávaly 12:18 a ani v druhém poločase jsme nestačily na celek z Plzeňského kraje. Utkání skončilo za stavu 21:26.

 

Sezónu jsme ukončily na čtvrtém místě tabulky s šestnácti body. Odehrály jsme celkem 14 utkání, z nichž 8 jsme vyhrály a 6 prohrály. Podzimní část sezóny 2023/2024 odstartuje v září 2023.

 

Letošní sezóna pro nás ale byla výjimečná v tom, že naše útočnice Petra Dostálová byla oceněna jako nejlepší házenkářka České republiky. Házenou hraje od roku 1994 a v roce 2018 byla oceněna jako druhá nejlepší střelkyně v České republice. Sobotní utkání začalo gratulací od předsedkyně HK Hlinsko. K té se připojil i starosta města Miroslav Krčil, který Petře pogratuloval, poděkoval především za práci s mládeží, která je pro budoucnost klubu nejdůležitější. Nechybělo ani přání, aby se zápas povedl a obešel se bez zranění.

Za celý tým gratulujeme!